kahvaltı mekanları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

ılımlı Karadeniz’in en balkı, mavisi ve yeşili ongun ili Samsun’u aslında hep Bafra Pidesi olarak biliyoruz lakin Samsun’a gidince enfes ve unutulmaz kahvaltılar yapabileceğiniz mekanlar da var. Sizler midein hazırladım ve YE-DİM.

Kel’in Yeri: Samsun merkeze bir zaman münezzeh olan Kel’in yeri, Samsun - Ankara karayolu 30. Kilometrede kâin ve Çakallı menemeniyle artık efsaneleşmiş bir hale gelmiş ender mekanlardan biri. 24 saat yıldızlı olan mekanda matlup her sayaç kahvaltı ve menemen tadı yaşanabilir.

Kıtlık durumunuza, kavşak tadınıza bakılırsa sizi kendine mest edecek kahvaltılar birlikte leziz kahvelerinden de deneyiniz.

Hem İstanbul’un en nostaljik semtlerinden Kuzguncuk’un nostaljik havasını solumak hem bile lezzetli bir kahvaltı buyurmak isterseniz Pita berceste bir seçenek olacaktır.

İstanbul’da son senelerın yükselen talihı olan Karaköy’bile behemehâl kahvaltı yapmalısınız. İstanbul’un en bol kahvaltı mekanları beyninde olan Mums Cafe ve Namlı Gurme’ye mekân sahipliği yaratıcı Karaköy, Galataport’un açılması ile henüz da pop bir hale geldi.

Haa olabilir da kahvaltı saatini kaçırırsanız 18 çtay pizza daha olsun. Kulağa uz bir hafta sonu maksatı üzere geliyor.

Yumurtasız katiyen diyen kahvaltı severlerin listesine alması müstelzim mekanlardan biri ise A bit of Eggo. Çırpılmıştan delik yumurtaya denli katı çok farklı kombinasyona mevla olan mekanda kullanılan bütün yumurtalar ise organik!

İmza tabakları olarak adlandırdıkları Eggopan’in huzurı aralık tost ve pancake gibi ayrıksı seçenekleri de tadabilirsiniz. Mekanın kahvelerinin de epey lezzetli olduğunu belirtelim.

Samsun'un en sevilen adreslerinden Gülhan Restoran'dayız şimdi bile! Samsun'a yolu düşen takkadak herkesin mutlaka samsun kahvaltı mekanları uğradığı bu enfes adresin menüsündeki pideler behemehâl denemeniz gerekenlerin başlangıcında geliyor.

Moda’nın yüzü sıcak mekanlarından olan Lil Bake’de kahvaltı, sıradanlık ırak konseptlere sahip. Yek bir konsept sunarak takyit yapmayan konuletmede kruvasan, serpme, nan üstü lezzetler ve sağlıklı bowl’lar kadar lezzetler beyninde seçim dokumalabiliyor.

Kader Restaurant: Samsun Atakum’da en dikkat çeken lezzet duraklarından biri olan Nasip Restaurant nispeten nazarıitibar çeken menüleri ve sıcak ortamıyla Samsun’da aranan mekanlardan biri olarak anlatım edilmektedir.

Emirgan’da kâin Sabancı Müzesi’nin giriş sertndaki MSA’nın Lokantaı muazzam bir İstanbul manzarasına malik.

İstanbul şehrinin en alımlı çalımlı korusunun içinde arazi alan Mihrabat Korosu, ormanın içinde kâin turfa mekanlardan birisi. şayet İstanbul kahvaltı mekanları ararken tabiat kriteriniz var ise kesin burayı tercih etmelisiniz.

kahvaltı mekanları Beşiktaş’ta kahvaltıcıların geri arda dizildiği sokağın en eskilerinden Çakmak Kahvaltı Salonu’nda yumurtalı har bir kahvaltı mekanları yeğleme yaparak cihetına menüden peynir, zeytin, reçbaskı, kaymak kadar tercihlerle kahvaltınızı isteğinize göre tamamlayabilirsiniz.

Report this wiki page